Damkjærgaard

Damkjærgaard er beliggende ved Børkop, ca. 10 km syd for Vejle. Den firelængede gård er hjem for 8 af vores beboere, og det er ligeledes her vores interne aktivitetstilbud hører til.

bostedet tager stort udgangspunkt i fællesskabet med de andre beboer, og med vores pædagogiske tilgang, arbejdes der med de enkelte beboers ressourcer, som er med til at sikre et stærkt udviklingspotentiale.

Om bostedet Damkjærgaard

Mulighederne for interne aktiviteter er mange. Der er bl.a. musikrum, knallert- og cykelreparationer, ligesom vi også har et kreativt opholdsrum, med mulighed for at male og tegne alt i perler, spille spil, se film, spille bordtennis, eller have samtaler foran brændeovnen.

Damkjærgaard har i alt seks torums værelser samt to selvstændige udslusningslejligheder.

Alle beboere på Damkjærgaard tilbydes en ugentlig botræningsdag, hvor der ydes støtte til rengøring, oprydning, indkøb, lægebesøg osv. Der er fælles vaskehus, og måltider indtages som udgangspunkt fælles, fordelt i to rum.

Om aftenen tilbydes der hyggeligt samvær i den fælles tv stue for alle der har lyst og overskud til at være med. 

Fritid, ferie og lignende aktiviteter planlægges i samråd med beboerne.

Interesseret i at høre mere?

Hvis du er interesseret i at høre mere om bostedet, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt os på telefon 75861980, med en mail til vores sikre mail på fonden@damkjaergaard.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi vender tilbage hurtigst muligt. 

Skulle du eller en af dine nærmeste, være mere interesseret i en mere selvstændig boform, har vi ligeledes Sida, som i modsætning til Damkjærgaard, tilbyder dig mulighed for mere privatliv.